Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

E18 Ulykke Ett Dussin Skadd Etter Kollisjon


E18 Ulykke

E18 Ulykke: Ett dussin skadd etter kollisjon

Minst to personer alvorlig skadet

En alvorlig ulykke inträffade på E18 vid Marieholm, Norge, på fredag kväll. Enligt polisen var det en kollision mellan en buss och en personbil.

Olyckan inträffade vid 18.30-tiden på E18 i riktning mot Oslo. Bussen, som var på väg till Oslo, hade cirka 50 passagerare ombord. Personbilen hade två personer i sig.

Enligt polisen är minst två personer allvarligt skadade. Ytterligare tio personer har fått lättare skador. De skadade har förts till sjukhus för vård.

Orsaken till olyckan är okänd

Polisen utreder

Polisen har inlett en utredning för att fastställa orsaken till olyckan. Vägen var avstängd i flera timmar efter olyckan, men har nu öppnats igen.

Polisen uppmanar vittnen till olyckan att höra av sig. De vill också att personer som har bilder eller filmer från olycksplatsen delar dessa med polisen.

Stor räddningsinsats

En stor räddningsinsats pågick under kvällen. Räddningstjänst, ambulans och polis var på plats för att ta hand om de skadade och bärga fordonen.

Polisen berömmer räddningspersonalens insats. De säger att räddningspersonalens snabba agerande räddade liv.

E18 har varit plats för flera olyckor

E18 är en av Norges mest trafikerade vägar. Den har varit plats för flera olyckor de senaste åren.

I maj 2021 omkom en person i en olycka på E18 vid Lier. I april 2022 skadades flera personer i en olycka på E18 vid Drammen.


Comments